top of page

SERVICES

In de werkplaats staan 4 vakkundige en gemotiveerde monteurs voor u klaar om uw auto in topconditie te brengen en te houden. De werkplaats is uitgerust met de modernste bruggen, (uitlees) apparatuur en gereedschappen.

Dit gecombineerd met de jarenlange ervaring in het repareren van alle merken auto’s heeft ervoor gezorgd dat onze klanten hun auto met een gerust hart achterlaten. In verschillende gevallen staat een gratis leen auto voor u klaar. Zo blijft u altijd mobiel!

01

GASINSTALLATIES
 

Wanneer de autogasinstallatie goed is ingebouwd zullen de uitlaatgassen in vergelijking met benzine en diesel minder schadelijke stoffen bevatten. De levensduur van de motor wordt verlengd door het ontbreken van o.a. etsende zuren en koolafzetting, terwijl er geen motorolieverdunning optreedt. De modernste autogasinstallatie heeft een brandstof-managementsysteem dat geïntegreerd samenwerkt met het motor-managementsteem.

Om uit te rekenen of het rijden op LPG ook in uw situatie voordeliger is kunt u klikken op het plaatje met www.voordeligrijden.nl, wat u kwijt bent aan wegenbelasting kunt u zien op de site van de belastingdienst door eenvoudigweg te klikken op het plaatje met belastingdienst.

02

UITLATEN EN BANDEN

Om wat voor reden u de uitlaat onder uw auto laat vervangen, in alle gevallen levert Garage Vleming de juiste. Voor nieuwe, gebruikte, oudere wagens en zelfs voor Old Timers! Variërend van de standaard uitlaat tot de sportuitlaat met de geweldige uitstraling en het supergeluid. Zelfs speciale ontwerpen en aangepaste uitlaten behoren tot de mogelijkheden.
Banden zijn naast de remmen één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is dan ook raadzaam regelmatig uw bandenspanning te controleren. Mocht er iets niet goed zijn aan uw banden dan kunnen wij deze, bijna onmiddellijk, voor u repareren of indien nodig vervangen.

03

OPSLAG WINTER- EN ZOMERBANDEN
 

Vind u het sjouwen met en het vinden van een geschikte opslagplek voor uw zomer/winterbanden een probleem? Wij slaan uw banden graag en netjes voor u op in een speciaal daarvoor bestemde ruimte. Daarbij zijn uw banden bij ons in de opslag verzekerd tegen verlies door brand en diefstal, wel zo’n rustig idee. Vraag ons naar de prijs en voorwaarden.

04

INBOUW- EN ACCESSOIRES
 

Om uw verblijf in uw auto zo comfortabel en veilig mogelijk te maken zijn er allerlei accessoires die in uw auto ingebouwd kunnen worden denk bijvoorbeeld aan een carkit voor uw mobiele telefoon, alarminstallatie, stereo, dvd, scanner etc. Bij Garage Vleming worden deze accessoires op een professionele en nette manier in uw auto gebouwd zodat u met nog meer plezier uw tijd in uw auto doorbrengt. Vraag naar de mogelijkheden!

05

AIRCO SERVICE
 

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Echter, bij een slecht onderhouden airco-installatie kunnen wanneer men het aircosysteem aanzet, bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terechtkomen. Deze micro-organismen kunnen bij mensen, die daarvoor gevoelig zijn, nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en geïrriteerde ogen. Ook kan er door deze vervuiling een onprettige muffe geur ontstaan. Het is daarom verstandig elke airconditioning op tijd (tenminste éénmaal per jaar) te laten reinigen en bij te laten vullen.

06

RUITREPARATIES EN RUITVERVANGING
 

Wij herstellen ook ruitschades aan uw auto.
Als u een ster in uw voorruit heeft, is het raadzaam om dit zo snel mogelijk te herstellen.
Dit heeft doorgaans geen consequenties voor uw no-claim en kost in 90% van de gevallen geen eigen risico. Het enige wat u hoeft te doen is uw groene kaart mee te brengen, waarna wij de verder afwikkeling verzorgen. Indien u niet verzekerd bent kunnen wij uiteraard de ruit repareren of vervangen tegen een gereduceerd tarief.

07

SCHADEHERSTEL
 

Een auto heeft tegenwoordig wat te verduren denk bijvoorbeeld aan gemene paaltjes langs de weg, verkeersdrempels, medeweggebruikers die bij het inparkeren uw wagen even 'meenemen' of portieren die te enthousiast worden geopend. Zulk soort kleine schades repareren we snel en vakkundig. Maar natuurlijk nemen we ook grote reparaties en flinke schades voor onze rekening. Als u de auto voor schadeherstel bij ons brengt krijgt u natuurlijk een vervangende auto van ons mee en uw auto krijgt u altijd weer in perfect mobiele staat terug.

08

APK EN ROETMETING
 

Voor de APK kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht, ook met uw diesel. Om de gang naar ons autobedrijf zo minimaal mogelijk te houden, combineren wij de APK graag met een onderhoudsbeurt. Besluit u om de APK samen met een grote onderhoudsbeurt te laten uitvoeren dan is de APK gratis. Mooi meegenomen toch? En natuurlijk brengen wij u direct op de hoogte of er nog speciale reparaties aan uw auto moeten worden verricht zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.
Voor meer info kunt u naar de site van de RDW www.rdw.nl voertuiggegevens.

bottom of page